The Ormedic Lift

Deze peel is een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaya- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie.

Deze behandeling, zonder zuren, brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid, die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid, weer opgeladen.
I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie.

Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

€ 79,00
60 minuten


The Signature Facelift

Eén van onze populairste peelings, op basis van vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen.

Dit zijn ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL - The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid.

De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop, zelfs al na één behandeling!

€ 79,00
60 minuten


Lightening Lift (Forte)

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen.

Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van hyperpigmentatie of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid.

Zo creëer je met deze I PEEL – Lightening Lift behandeling een egale teint.

€ 89,00
60 minuten


Wrinkle Lift

Deze peel is ontwikkeld op basis van aloë vera met 30% of 45% glycolzuur en 1% retinol. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd.

Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen zonschade. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties.

Hiermee staat de I PEEL - Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

€ 89,00
60 minuten


Acne Lift

Deze peeling biedt een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur).

Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing.

Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

€ 79,00
60 minuten


Advanced BHA Lift

Deze peel is een nog net wat intensieve behandeling dan de normale Acne Lift, ideaal om hardnekkige acne en vette huidcondities te behandelen.

De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is ontwikkeld op basis van BHA (salicylzuur). Salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden.

Op deze manier worden tijdens de I PEEL – Advanced BHA Lift behandeling actieve pustels aangepakt en zal de huid mooi gematteerd zijn na afloop.

€ 99,00
60 minuten


GOING BEYOND
Signature & Wrinkle

Met de Going Beyond peelings ga je nóg een stapje verder dan de normale peelings.

Zo ook met deze gecombineerde peeling waarin er twee peelings centraal staan en er verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan worden.
Het combineren en layeren (creëren van laagjes) van 2 verschillende peelings, maakt deze Going Beyond Peel-behandeling tot een unieke ervaring.

Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing, wat een prachtige glow tevoorschijn tovert.

€ 109,00
60 minuten


GOING BEYOND
Lightening Lift

Wil jij je hyperpigmentatie en/of huidverkleuring effectief behandelen? Dat doe je met deze Going Beyond Lightening Lift peeling.

Door het aanbrengen van 4 verschillende lagen over elkaar en gebruik te maken van zowel enzymatische als chemische exfoliatiemethoden in deze Going Beyond Peel-behandeling, geef je de huid een ultieme boost.

Dit in combinatie met verschillende innovatieve plantaardige ingrediënten, gericht op het egaliseren van de teint, laat de huid stralen als nooit tevoren.

€ 109,00
60 minuten


Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang leuke updates, weetjes & nieuwtjes!